Företaget

MMI Service AB

Företaget

MMI:s grund bygger på ett familjeföretag med Magnus Mattsson som VD och sonen Linus Mattsson vice VD. Från och med 1:a januari har MMI också etablerat sig i Skutskär och Umeå, så nu finns MMI i Sölvesborg, Umeå och Skutskär med möjlighet att utföra arbeten i och runt i dessa orter.

Tjänster

MMI har för närvarande 6 st heltidsanställda medarbetare, men samarbetar med flera mindre och större företag för rekrytering av svetsare och montörer. MMI samarbetar även med ett större verkstadsföretag för tillverkning av nya delar samt reservdelar som gäller industrin och värmeverk.

MMI
kan i dagsläget i mellansverige tillhandahålla 4 – 6 montörer på kort varsel eller permanent, vid större planerade stopper kan MMI tillhandahålla 20 – 25 utbildade montörer och licensierade svetsare, bla rör svetsare för alla dimensioner. MMI förfogar även över BAS-P-U utbildade arbetsledare

Utrustning

Lastbil med lyft lyftkapacitet 85 ton/meter.

Containers 4 st. med utrustning för 10-15 montörer och svetsare samt innehållande MMA svetsar, MIG svetsar, Plasma, Lyftutrustning från 1,6 ton > 6 ton, Handverktyg, Kapmaskiner, Borrmaskiner och Slipmaskiner mm.

Servicebussar 6 till antalet med utrustning för 4-6 montörer.

“MMI:s målsättning har från början varit att aldrig vara i behov att låna verktyg från kunden.”

Nyfiken på hur vi kan hjälpa dig?

Kontakta oss...